joi, 25 ianuarie 2007

bancu' zilei

O mama isi surprinde fiica de 35 de ani jucandu-se cu un vibrator. -Ce faci? o intreaba mama. -Mama,am 35 de ani,sunt urata,nu o sa ma pot marita niciodata,asa ca de acu incolo,asta va fi sotu meu. A doua zi,tatal,auzind in camera fetei zgomote ciudate,intra si primeste aceeasi explicatie.A doua zi,intorcandu-se acasa sotia,isi gaseste sotul cu o sticla de bere intr-o mana si cu vibratoru in cealalta.Socata,il intreaba: barbate,ai inebunit? Ce faci? La care sotul raspunde: -Nu vezi ? Stau si eu la o bere cu ginerele meu!

Un pusti intra intr-un bordel cu o broscuta moarta legata de o sfoara si cere: vreau o prostituata cu ceam mai maspa boala venerica posibila.matroana se uita la el de cateva ori pe urma accepta. dupa ce baiatul isi face de cap cu prostituata multumeste matroanei si asta-l intreaba pai de ce ai vrut ma una cu o boala venerica? pai tanti: ma duc acasa, dau peste babysittera si stiu ca asta nu-si poate lua mainile de pe mine, asa ca o sa mi-o trag cu ia si se molipseste. Pe urma vine tati acasa si nu se poate abtine sa n-o duca pe baby sittera cu masina acasa si i-o trage si el ei si pe urma vine tata acasa si-o pe mama...si o imbolnaveste si pe ea, ca futu-i ... de nenorocita, ea mi-a omorat broscuta

Jurnalul unui taliban: Luni: Ma bligdizezg. Marti: A venid baiadu vecinului la mine in gurde, mi-a vurad o vaga ji mi-a omorad gadzelu. Miercuri: Am omorad eu baiadu. Joi: A venid dadal baiadului la mine gu doada vamilia ji gu doade rudele za ma omoare. Vineri: I-am omorad eu be dodzi. Sambata: S-a adunad dod zadul in vadza gazei mele za ma izgoneazga din zad. Duminica: Am omorad eu dod zadul. Luni: Iar ma bligdizezg.